Hoppa till sidans innehåll

Tjejhockey i Gästrikland

2018-10-22 16:53
Nu är tjejsatsningen i distriktet igång för fullt efter en lyckad upptaktsträff på Gavlerinken Arena den 29 september.
  • Uppdaterad: 2018-10-22 16:53

I samband med SDHL matchen mellan Brynäs IF - Leksands IF genomfördes en upptaktsträff för tjejsatsningen i distriktet där tjejerna fick lära känna varandra och åka in på isen före Brynäsdamerna, medan föräldrarna träffades och delade erfarenheter innan alla tillsammans sedan tittade på derbyt i SDHL. Resultatet i matchen var inte vad de flesta hade önskat, men tjejerna på läktaren verkade mer än nöjda ändå efter att ha fått Brynäsdamernas autografer innan hemgång. 

Helgen därpå följde World Girls' Ice Hockey Weekend i Sandviken med ispass för tjejerna innan gemensam lunch och chansen att se sina äldre förebilder i Brynäs IF och Sandvikens IK när de spelade sina matcher i SDHL och division 1 Västra på Jernvallen.

Ett ispass varje vecka erbjuds nu på Gavlerinken med Brynäsdamerna på isen som ledare och snart börjar även helgträningarna på Kastvallen där Sandvikendamerna och distriktlagstränarna Maja Wessling och Jennifer Törnhult kommer leda träningarna tillsammans med Stefan Burlin.

Vi ser fram emot en spännande fortsättning på säsongen där vi förhoppningsvis kan avsluta med att utmana något annat distrikt under Hockeyns Dag.

För mer information, kontakta förbundets tjejansvariga Johanna Malmström

Se länkarna nedan med tider för tjejträningarna på Gavlerinken Arena och Kastvallen.

Istider Gavlerinken Arena

Istider Kastvallen

Skribent: Fredrik Molander
Epost: This is a mailto link

Partner

  • scandic_logo_250px

 


svs_logo_right_250px

Postadress:
Gästriklands Ishockeyförbund
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

Besöksadress:
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

Kontakt:
Tel: 072-5548770
E-post: This is a mailto link

Se all info