Hoppa till sidans innehåll

Tack för fantastiska år

02 JUN 2019 16:13
Några ord från distriktsordförande Thomas inför morgondagens årsmöte. Forza Södermanland!
  • Skapad: 02 JUN 2019 16:13

Morgondagens årsmöte i Södermanlands Ishockeyförbund blir mitt sista i rollen som distriktsordförande. Efter fyra år som ordförande och två år som vice ordförande har jag, efter moget övervägande, valt att inte ställa upp för omval. Det är dags för någon annan att ta över stafettpinnen.

När jag blickar tillbaka på min tid som ordförande är det med glädje i sinnet och värme i hjärtat. Alla härliga spelare, föräldrar och engagerade eldsjälar runt om i distriktet, regionen och landet som berikat mitt liv. Alla givande samtal och möten med fokus på att utveckla sörmländsk och svensk ishockey. Alla magiska vänskaper och relationer som jag bär med mig i livets alla skeden. Alla framgångar som vi skapat med gemensamma krafter.

Södermanland har blivit ett distrikt att räkna med såväl på isen som utanför. Inte minst när det gäller vårt ambitiösa arbete med jämställda villkor för flickor och pojkar med guld i Stålbucklan i direktsändning i SVT som grädde på moset. Det känner jag en oerhörd stolthet över. Vi har gjort allt detta det tillsammans!

Ingen nämnd. Ingen glömd. Ni är alla fantastiska hockeyhjältar! Vi ses i ishallarna runt om i landet framöver. Forza Södermanland!

Skribent: Södermanlands Ishockeyförbund
Epost: This is a mailto link

 


Samarbetspartners

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Södermanlands Ishockeyförbund
Box 127
151 22 Södertälje

Besöksadress:
Scaniarinken
151 22 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0705210223
E-post: This is a mailto link

Se all info