Hoppa till sidans innehåll

TVPUCKEN TJEJER NU ÄR DET DAX

15 SEP 2019 21:28
Den 20 sep är det dags för kvalet till Tvpucken för tjejer. FORZA SÖDERMANLAND!!!
  • Skapad: 15 SEP 2019 21:28

Avresa: Vi åker med Björcks buss till Mariehus Arena från Scaniarinken fredagen den 20 sep. Samling 9.10. Bussen åker 09.30 och stannar vid Eskilstuna återkommer om plats cirka 10.10.

Att ta med. Hockeyutrustning, ombyte (för minst 3 hockeyfyllda dagar), fyskläder och löparskor. Tänk på att slipa skridskorna.

Packning av hockeyprylar. För att få plats med såväl allt material som ska krävs i form av tröjor, slipmaskin etc. vill vi att spelarnas hockeyutrustning packas i trunkar. Inga backar får plats i bussen.

Sovsaker. På grund av gällande regelverk från Svenska Ishockeyförbundets bor vi i skolsal på hårt underlag. Således behöver spelarna ta med sig uppblåsbara madrasser, täcke, kudde etc. OBS: Arrangören har meddelat att endast madrasser som är maximalt 90 centimeter breda får tas med. OBS

Förhållningsregler föräldrar och anhöriga. Södermanlands lagledning vill inte att föräldrar eller övriga anhöriga vistas i omklädningsrummet, i anslutning till omklädningsrummet eller på förläggningen där vi bor. Lagledningen tar hand om spelarna under dagarna och ser till att de mår bra och får tillräckligt med mat, sömn etc.

På samma sätt som under tidigare turneringar kommer det att finnas tillgång till frukt, smörgåsar, yoghurt med mera till spelarna i vårt omklädningsrum. Vi vill därför inte att det delas ut "matkassar" till enskilda spelare från föräldrar och anhöriga i samband med matcher och dylikt. Hoppas på förståelse och respekt för detta.

Ta kontakt med Maria på This is a mailto link alternativ 073-0803301 om det finns frågor eller funderingar

Skribent: Maria Brus Lundell
Epost: Adressen Gömd

 


Samarbetspartners

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Södermanlands Ishockeyförbund
Box 127
151 22 Södertälje

Besöksadress:
Scaniarinken
151 22 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0705210223
E-post: This is a mailto link

Se all info