Hoppa till sidans innehåll

Tjejhockeykonferens i Karlstad 5 maj

2018-04-19 16:32
Värmlands Ishockeyförbund bjuder in till Tjejhockeykonferens på lördag 5 maj på Scandic Winn i Karlstad, med bl a Henrik Rehnberg som en av föreläsarna.
  • Uppdaterad: 2018-04-19 16:32

Värmlands Ishockeyförbund driver tillsammans med ishockeyföreningar i Värmland samt i samarbete med Färjestad BK Hockeyallians och Värmlands Idrottsförbund ett tjejhockeyprojekt.

Som avslutning på den här säsongen bjuder vi för femte året i rad in till en tjejhockeykonferens med fokus på att utveckla, rekrytera och behålla både aktiva samt aktivitets- och organisationsledare.

Konferensen innehåller bl a en beskrivning av projektet, föreläsning om FBK:s säsong och arbetssätt, Värmlands resa i Stålbucklan och Svenska Ishockeyförbundets nya satsning ”Behålla flickor 10-14 år” samt en beskrivning av ”Samsyn Värmland”, som är ett gemensamt projekt med Värmlandsidrotten, Värmlands Ishockeyförbund, Värmlands Fotbollförbund m fl.

Bland föreläsarna finns bl a Henrik Rehnberg som under säsongen varit ansvarig tränare för damsatsningen i Färjestad BK.

Läs mer här och hur du anmäler dig.

Postadress:
Värmlands Ishockeyförbund
Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress:
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:
Tel: 010-476 47 50
E-post: This is a mailto link

Se all info