Hoppa till sidans innehåll

Reboundcupen 2017


Klicka här för mer info: Reboundcupen 2017

 

Reboundcupen

Reboundcupen är en ny cup som i första skedet enbart är till för damhockeyspelare. Cupen riktar sig till spelare som slutat spela organiserad hockey (och som är minst 15 år), men som fortfarande har intresset kvar för sporten.

Vår vision är att rekreationshockeyn ska växa sig stark i landet och att Reboundcupen i framtiden ska kora Västerbottens representant i ett framtida Rekreations/veteran-SM. För mer information om veteran och rekreationsishockey finns att läsa här, men observera att informationen om veteranSM i nuläget enbart vänder sig till herrhockey. SIF:s spelregler-veteranishockey 2014-2018.pdf

Medlem

Ett krav för att kunna delta är att laget är anslutet till Västerbottens ishockeyförbund och Svenska ishockeyförbundet (med lagförsäkring) och att spelarna är registrerade med hockeykort.

För att räknas som veteran/rekreationsspelare i Reboundcupen 2017 ska följande kriterier uppnås: kvinna (minst 15 år) som inte spelat seriespel i ishockey de senaste två säsongerna.

Kostnad för lagförsäkringen är 2.000 kr/ rekreations och veteranlag. Hockeykortet (tidigare kallat spelarkortet) kostar 50 kr/spelare. Västerbottens ishockeyförbund tar inte ut någon avgift.

Uppdaterad: 09 FEB 2017 13:28 Skribent: Göran Liedström
Epost: This is a mailto link

svs_logo_right_250px

Partners

  • intersport
  • Logo repay
  • Bokabuss_tvpuck2013 Lestanders
  • ssc_stor
  • Valutec logga
  • VISMA_Master_rgb


Postadress:
Västerbottens Ishockeyförbund
Skellefteå Kraft Arena, Mossgatan 27
931 70 Skellefteå

Kontakt:
Tel: 091038044
E-post: This is a mailto link

Se all info