Hoppa till sidans innehåll

TV-PUCKEN 2017

2017-10-30 08:18
Summering av TV-Pucken för Team 02.
  • Uppdaterad: 2018-01-26 14:46

Då var denna fantastiska resa slut!!!!
Vi nådde inte riktigt våra slutmål med TV pucken detta år, vi hamnade på en 13:e plats och kan tyvärr inte skicka vidare en gratisbiljett åt Team 03 till slutspelet nästa år. Med facit i hand så visade det sig att ta sig vidare till en kvartsfinal från våran grupp med både Skåne och Ångermanland i grupp D blev övermäktigt trots att vi tycker att vi stod upp på ett bra sätt. Grattis till Skåne som vann till slut i en spännande final. Vi vann trots detta 7 av 11 matcher totalt med gruppspelet som ändå måste ses som en riktigt bra prestation i denna tuffa konkurrens. Vi kan även summera med att vi är det fjärde Västgötalaget som tagit oss vidare till slutspelet i TV-pucken dom senaste 18 åren vilket är såklart en fjäder i hatten för alla inblandade.
I årets upplaga var vi hela 14 klubblag från distriktet representerade och detta är en av dom större utmaningarna vi har gentemot andra distrikt i Sverige. Lagbygge är en otroligt viktig del för att lyckas och om våran ambitions nivå ligger här så är vi alla vinnare oavsett resultatet i TV-pucken. Helt plötsligt så är allt över…Vänner för livet är inte att underskatta och vi har haft hur kul som helst på samtliga våra träffar vill jag lova!
Vi samlades för första gången för två och ett halvt år sedan, drygt 170 (av totalt 200) förväntansfulla killar och tjejer från hela distriktet uppdelat på flertalet samlingar drog på sig en distriktslags tröja för första gången. Ambitionen har under hela denna tid varit att så många som möjligt skall få visa sina framsteg under så lång tid som möjligt med slutmål att ha den bästa truppen på isen under TV-pucken.
Allt för att kunna ge alla en chans att visa sina färdigheter, men det är som alltid i dessa sammanhang en svår balans för att i slutändan komma fram med en trupp på 20+3 spelare. Inga dörrar skall stängas, vi testade med denna årgång en öppen utmanargrupp parallellt där alla som ville fick chansen att visa sina framsteg mellan träffarna samt alla även blivit inbjudna till våran årliga fystestdag i Falköping för att mäta sina fysiska framsteg.
Vi ledare tycker att detta har fallit väl ut då vi kunde erbjuda ett wildcard till sista uttagningslägret vi hade i Skara i början av augusti. Flertalet föräldrar har även uttryckt att detta varit ett positivt och lyckat initiativ. Allt för att stimulera och inte släcka gnistan hos alla aktiva som kämpar på dagligen i hemmaföreningarna.
Utöver detta så har vi även haft en representant från Västergötland med i SIF laget som var med i gruppspelet i Nybro. ”Tur i oturen” så fick vi en skada i laget vilket gjorde att vi ringde in en reserv till slutspelet. Detta år så är det faktiskt hela 25 stycken från Västergötland som kan säga att dom har spelat i TV-pucken vilket är såklart ett viktigt steg i deras framtida hockeykarriärer.
Vi ledare vill tacka alla föreningar, föräldrar och övriga personer som har hjälpt till att göra denna resa möjligt, utan er fungerar ingenting!
Vi önskar självklart alla aktiva som har varit med på våra träffar i Västergötland ett stort lycka till i framtiden!
Nu pensionerar sig detta ledarteam från distriktslags verksamheten i Västergötland och önskar kommande årskullar och ledare lycka till i framtiden!!

 Resultat TV-Pucken 2017

http://www.swehockey.se/tv-pucken

Skribent: Anders Strålman
Epost: This is a mailto link

svs_logo_right_250px

Huvudsponsor

  • CCM logo
  • Ny Reebok

Sponsorer

  • Vartofta Buss

  • Nolato

  • BUS

Postadress:
Västergötlands Ishockeyförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfsgata 49
541 28 Skövde

Kontakt:
Tel: 010-476 41 90
Fax: 010-476 41 01
E-post: This is a mailto link

Se all info