Hoppa till sidans innehåll

Christer Plars blir kommersiell chef hos Svenska Ishockeyförbundet

14 MAJ 2018 12:30
Christer Plars blir kommersiell chef hos Svenska Ishockeyförbundet från och med den 1 september 2018.
  • Uppdaterad: 14 MAJ 2018 12:35

KOMMERSIELL CHEF. Christer Plars blir kommersiell chef hos Svenska Ishockeyförbundet från den 1 september 2018. FOTO: ANDREAS L ERIKSSON/BILDBYRÅN

Christer Plars kommer närmast från jobbet som VD hos Leksands IF.
– Jag är väldigt glad att vi nu har gjort klart med Christer Plars som ny kommersiell chef. Han är en skicklig yrkesman och en mycket bra person som kommer att passa in perfekt i vår ledningsgrupp och med sin personal. Jag ser fram emot hans första arbetsdag hos oss, säger Tommy Boustedt, Svenska Ishockeyförbundets generalsekreterare.
Jag brinner för svensk ishockey och är hedrad över att få uppdraget som Kommersiell chef hos Svenska Ishockeyförbundet. Svensk ishockey har en stark historia och jag upplever att SIF har en tydlig ambition i nya strategin att utveckla svensk ishockey till att vara den mest engagerade idrotten i Sverige. Jag delar vision och kärnvärden, det blir en spännande resa som ska förverkligas, den vill jag vara en del av. Svensk ishockey är en väldigt bred verksamhet, allt från att få fler killar och tjejer att börja spela ishockey, till Tre Kronor med dess starka varumärke i jakten på ytterligare ett VM-guld, säger Christer Plars, ny kommersiell chef hos Svenska Ishockeyförbundet. 

Skribent: Anders Feltenmark
Epost: This is a mailto link

Svensk Ishockeys Huvudsponsor

 

Genvägar

CCM FT2

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info