Reklam
    Hem / Svenska Ishockeyförbundet ställer in campverksamhet

Svenska Ishockeyförbundet ställer in campverksamhet

Med anledning av den ökade smittspridningen av covid-19 har Svenska Ishockeyförbundet valt att ställa in all campverksamhet till och med den 30 april.

Tidigare under säsongen kunde vi meddela att Elitcamper för U16, U17 och U18 herrar ställts in på grund av Coronapandemin. Med anledning av en ökad smittspridning och skärpta restriktioner ställs nu ytterligare verksamhet in. Campverksamheten som berörs är:

  • Utvecklingscamper flickor U15-U16 i januari
  • Utvecklingscamper pojkar U15 i februari
  • Regionscamper U18 dam i februari

- Att ställa in ytterligare campverksamhet känns självklart tråkigt, men hälsan kommer i första rummet och det känns inte rimligt, ur en ansvarssynpunkt, att samla spelare från olika regioner redan i januari och februari. Vi bedömer inte att vi har möjlighet att genomföra den omfattande covid-testning som exempelvis genomförs på landslagsnivå och från Svenska Ishockeyförbundets sida är det också prioriterat att föreningarnas verksamhet får fortgå i första hand innan vi samlar spelare för campverksamhet, säger Anders Lundberg, Spelar-och ledarutvecklingsansvarig, Svenska Ishockeyförbundet.