Hem / Nyheter / God Jul och Gott Nytt år

God Jul och Gott Nytt år

Allt blir inte som man tänkt sig, så kan man väl sammanfatta det 2020 som går mot sitt slut. 


Pandemin som stoppade säsongen 2019-2020 på ett abrupt sätt tog återigen fart under hösten har gjort att vi alla har fått jobba hårt med att anpassa verksamheten till rådande omständigheter. Här har ni alla föreningar gjort ett fantastiskt jobb med att hitta lösningar inom ramen för de rekommendationer som finns för att våra barn och unga ska kunna spela och träna hockey. Vi vill passa på att tacka er alla för ert otroliga engagemang och hårda jobb i föreningarna under dessa speciella omständigheter. 

 

Vi vet fortfarande inte hur säsongen 2020-2021 kommer att avslutas men hoppas kunna ge klara besked om detta under januari 2021. 

 

Vi hann trots allt med att genomföra några poolspel för våra yngsta lag enligt de nya spelformer som kommunicerats och arbetats med under senaste tiden. Och från vad vi kunnat höra vid besök på en del poolspel har det varit positiva tongångar. Vi konstaterar att även vårt granndistrikt Gästrikland får liknande signaler. Och till sommaren hoppas vi kunna gå i mål med detta och få gemensamma tävlingsformer som gäller i hela landet. 

 

Till slut vill vi i styrelsen önska er en God jul och ett Gott Nytt år!