Hem / Nyheter från MIF / Utveckla din mentala styrka

Utveckla din mentala styrka

Medelpads Ishockeyförbund, tillsammans med dess föreningar, har äran att bjuda in till en föreläsning i mental träning, för åldersgruppen 2008.

Som ett led i våran gemensamma satsning ”Medelpad Akademin” för alla barn U13-U15 är det nu dags för åldersgruppen födda 2008 samt alla ni som inte hade möjlighet att komma på den förra samlingen.

Utbildningen är helt kostnadsfri och hålls inne i Idrottens Hus i lokal Bollen vid Brandcode Center.

Anmälan görs här

Vikten av att träna och utveckla sin mentala styrka är helt avgörande för att skapa välmående, hållbarhet och de resultat du vill ha oavsett om det är på idrottsarenan eller utanför. Den mentala styrkan är minst lika viktig som den fysiska för att nå önskade resultat. Värt att reflektera lite kort på hur mycket tid och träning ni just nu lägger på de olika delarna! 

 

Därav vill vi från Medelpads Ishockeyförbund nu ge dig som individ och vårdnadshavare möjligheten att förstå varför och hur man kan jobba med detta på bästa sätt.

 

Medelpads ishockeyförbund vill hälsa er varmt välkomna till en dag för att få ger er den bästa möjliga förståelse för hur vi jobbar med resultat i världsklass till våra elitidrottare. Tack vare våra föreläsares kompetens och erfarenhet kommer vi ge er möjligheten att ta kunna ta kontrollen över vad ni vill och er egen resa”. 

Fredag 29 april (killar -08 samt alla ni som missade chansen förra tillfället)

  • 18.00-18.20 Mål och syfte med dagen (Medelpads Ishockeyförbund)
  • 18.20-19.20 VARFÖR (Jonathan Carlsson föreläsare/utbildare)
  • 19.20-19.35 Bensträckare
  • 19.35-20.30 HUR (Martin Romö & Johan ”Bagarn” Andersson mentala coacher & mentorer)   

Frågor, kontakta Joakim Lundström: 

Tel: 073-154 44 30 

Mail: This is a mailto link