Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Det bor bara drygt 11 000 i kommunen men Nora HC har ändå nästan 40 spelare i sin omtyckta hockeyskola där alla ska känna sig välkomna och där föräldrar bjuds in nära Tre Kronors Hockeyskola och föreningen.
 
I samhället Åseda blomstrar en hockeyskola som blivit oerhört populär. Åseda IF har också valt att arrangera Tre Kronors Hockeyskola helt kostnadsfritt för att göra ishockeyn tillgänglig för alla i samhället.
 
Inför säsongen 2020/2021 är det ett rekordantal föreningar som arrangerar Tre Kronors Hockeyskola. Utöver barnen som får lära sig grunderna inom ishockeyn utbildas också nästan 1040 ledare.
 
Nu är nomineringsprocessen igång för Elitdomarföreningens jubileumsstipendium.
 
IQ Fuel blir ny partner till Svenska Ishockeyförbundet och landslagen med start säsongen 2020/2021. Avtalet är tvåårigt och sträcker sig över säsongen 2021/2022.
 
Svenska Ishockeyförbundets Verkställande utskott har beslutat om Riktlinjer vid uppskjutande eller inställande av match vid bekräftad eller misstänkt Corona.
 
I akademistaden Lund blomstrar en uppskattad hockeyskola som lockar över 80 barn till Lunds Ishall. Med gratis utrustning för de som vill prova på och många ledare på isen har föreningen skapat en välkomnande miljö för alla.
 

Så spelas TV-pucken

(2020-09-09 12:49)
Här hittar du information om spel i TV-pucken säsongen 2020/2021. "Det känns såklart glädjande att genomföra turneringen även om den genomförs med justeringar och extra säkerhetsåtgärder utifrån läget vi befinner oss i."
 
Järfälla HC har många gånger hyllats för sitt arbete med att locka barn med utländsk bakgrund till Tre Kronors Hockeyskola. Något som också märks på isen där mångfalden är stor. “Det är otroligt viktigt. Vi vill få in alla barn i vår verksamhet”.
 
Årets båsfunktionärskompendium är nu färdigställt och tillgängligt att ladda ner.
 

Elittränarutbildning 2021

(2020-08-31 12:19)
Svenska Ishockeyförbundet har glädjen att inbjuda till en Elittränarutbildning enligt utbildningsstegen inom svensk ishockey.
 
Idag lämnar Svenska Ishockeyförbundet för den samlade ishockeyrörelsen in sitt remissyttrande på förslaget att ändra i förordningen om allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.
 
Svensk ishockeys nollvision jobbar förebyggande med hjärnskakningsfrågan inom ishockeyn. Som ett delprojekt mäts nu hur hjälmarna absorberar den energi som uppstår i närkampssituationer. Fredrik Warg besöker KTH för att ta tempen på projektet.
 

SIF kommenterar

(2020-08-21 11:20)
Kommentar efter regeringens besked i publikfrågan och om ekonomiskt stöd till idrotten.
 
Idag besökte idrottsminister Amanda Lind Hovet i Johanneshov tillsammans med Svenska Ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson, SHL-ordföranden Anders Källström och Jenny Silfverstrand, VD i Djurgården Hockey.
 

GULDSPONSORER

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Medelpads Ishockeyförbund
Sjögatan 2
852 34 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0701095435
E-post: info@medelpadhockey.se

Se all info

 

Partners