Hem / Nyheter från Östergötlands ... / 13 oktober- Hemmaplansmodellen

13 oktober- Hemmaplansmodellen

Välkommen till en kväll med Ulrika Billme runt ledarnas viktiga roll för varje individs utveckling. Hemmaplansmodellen är nu viktigare än någonsin.

Kompishockey är ett koncept som samtliga ungdomsföreningar i Östergötland tillsammans med Östergötlands Ishockeyförbund och RFSISU Östergötland tagit fram för att med nya verktyg och sätt rekrytera fler barn att våga ta sig till ishallen för att underlekfulla former testa på skridskoåkning och uppleva den positiva gemenskap som finns i det.

Finansieringen av den omfattande kampanjen som inom kort lanseras sker till stor del genom RFSISUs utvecklingsfond. Tillsammans har vi också ett pågående arbete med Hemmaplansmodellen och som ett led i att ytterligare fokusera på viktiga frågor och utvecklingen runt behovet av att vi vill bli fler som provar på att komma till ishallen bjuder vi nu in till en träff den 13 oktober.

Ulrika Bilmme, är Idrottspsykologisk rådgivare och delar sin tid på Svenska Ishockeyförbundet med sitt eget bolag där hon jobbar med de här frågorna. Ulrika kommer till oss pratar om frågor runt hur vi skapar relationer och hur vi som ledare inom idrotten är helt avgörande i vårat bemötande av individen och för dennes utveckling. Genom att ge alla chansen att utvecklas i sin takt och med sina behov skapar vi attraktiva miljöer.

Datum: 13 oktober

Tid: 18-20. Kaffe och smörgås ingår. Ange i anmälan om du har någon allergi.

Plats: Fastesgata 4 på Idrottens hus.

Digital länk kan erbjudas vid behov.

Anmälan: This is a mailto link