Hem / Egna nyheter / VIKTIG INFORMATION - Coronavirus - Covid-19

VIKTIG INFORMATION - Coronavirus - Covid-19

Till Hockey Skåne!

 

Som alla känner till så råder för närvarande en situation i vår omvärld som vi idrotten har väldigt liten eller ingen kunskap om. Samtidigt så strömmar det information till oss som vi alla som privatpersoner måste ta till oss och hantera.

 

För ishockeyns del innebär det att på högsta nivå, SIF, så inhämtas information för att säkerställa att alla insatser sker på för den uppkomna situationen bästa sätt.

 

För vår del i Skåne innebär det följande:

 

Vi följer det beslut som togs 200312 i Regions Syds Tävlingskommitté, se bilaga, och ställer in alla cuper som är tänkta att genomföras från och med idag, Fredag den 13 Mars t.o.m. Söndag den 29 Mars. Vad som sker efter det bestäms när vi kunnat ta ställning till beslut och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

 

Samtidigt följer vi våra kollegor i Region Syds distrikt och stänger all serieverksamhet för ungdomar upp till och med A1/U16.

 

Som alla förstår ser vi till alla individers bästa och vill med detta säkerställa att vi i ishockeyn genom dessa beslut bidrar till att begränsa spridningen av ”Corona”-smittan.

 

Vi kommer att uppdatera denna information så snart vi får nya besked.

 

Göran Stjärnfeldt

Ordförande

Skånes Ishockeyförbund

 

 

Beslut Region Syd

 

 

 

 

.