Hoppa till sidans innehåll

SVHL


SVHL (Skane Vethockey League) drogs igång på prov av ett par hockeyfantaster, säsongen 2018/2019. Trots namnet så är det en turnering för både rekreations- OCH veteranhockeylag. Man testade sig fram med regler och förde statistiken på CupOnline. Fem st lag deltog den säsongen, och det visade sig vara en väldigt uppskattad turnering.

Fr o m säsongen 2019/2020 verkar SVHL under Skånes Ishockeyförbund, och turneringen är lite mer organiserad. Dock ska det inte vara alltför betungande för de deltagande lagen med administration, kostnader etc. Deltagarna fortsätter också att föra statistiken på CupOnline, för enkelhetens skull.

Alla som är ett rekreations- eller veteranhockeylag i Skåne får vara med i SVHL. Så varför inte ta chansen att anmäla ert lag till, om inte Sveriges, så iallafall Skånes roligaste hockeyliga!

Innan man anmäler sig för spel i SVHL så ska man ha läst igenom dokumentet med regler och övrig info så man vet vad som gäller. Observera att dessa regler ska följas, utan undantag. Ni hittar reglerna för SVHL längre ner på denna sida.

Man behöver inte tillhöra en förening för att deltaga i SVHL utan man kan spela som enskilt lag. Dock måste man betala en medlemsavgift till Skånes Ishockeyförbund (f n 1250 kr) samt försäkringsavgift till Svenska Ishockeyförbundet (f n 1750 kr). 

Man anmäler sig till turneringen genom att skicka ett mail till General Manager, Jonna Hellström.

OBS! Anmälan för SVHL säsongen 2019/2020 är stängd!

 

Regler för SVHL säsongen 2019-2020

 

Klicka här för att komma till SVHL:s officiella hemsida.

SVHL finns också på Facebook och Instagram @skanevethockeyleague

 

SVHL logo

Uppdaterad: 01 JUL 2019 12:35 Skribent: Jonna Hellström
Epost: Adressen Gömd

svs_logo_right_250px

RF:s Visselblåsartjänst

rf

Skånehockeys utvecklingsarbete

Grönt kort

Skånehockeys huvudsponsor:

SG

 


Postadress:
Skånes Ishockeyförbund
Box 100 63
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0104765750
E-post: This is a mailto link

Se all info