Hoppa till sidans innehåll

Distriktlagscupen för Tv pucks trupperna

22 AUG 2019 23:33
Den 30 aug till den 1 sep har vi cup i Vallentuna ishall tjejer och killar Forza Södermanland!
  • Skapad: 22 AUG 2019 23:33

Transport: Spelare ansvarar för att på egen hand ta sig till samlingen i Vallentuna ishall fredag den 30/8  Killar samling klockan16.00. Tjejer samling klockan 18:00. Transport av spelare och ledare mellan arenan och hotellet planeras i samverkan med föräldragruppen.

Att ta med. Hockeyutrustning, ombyte, fyskläder och löparskor. Glöm inte att ta med den utrustning som lånas från Södermanlands Ishockeyförbund (hjälm, handskar, byxöverdrag, damasker etc.).

Boende. Spelare och ledare bor på Scandic Täby som är beläget på Näsbyvägen 4 i Täby.

Förhållningsregler föräldrar och anhöriga. Södermanlands lagledning vill inte att föräldrar eller övriga anhöriga vistas i omklädningsrummet, i anslutning till omklädningsrummet eller där vi bor. Lagledningen tar hand om spelarna och ser till att de mår bra. Ni kan vara lugna.

Tillgång till mat med mera. Det kommer att finnas tillgång till frukt, smörgåsar, yoghurt med mera till spelarna i vårt omklädningsrum. Vi vill därför inte att det delas ut "matkassar" till enskilda spelare från föräldrar och anhöriga i samband med matcher och dylikt. Förbundet hoppas på er förståelse och respekt för detta.

Ta kontakt med Maria Lundell via This is a mailto link eller 0730803301 om det finns frågor eller funderingar för tjejerna

Ta kontakt med Lars Andersson via This is a mailto link  om det finns frågor eller funderingar för killarna

Skribent: Maria Brus Lundell
Epost: Adressen Gömd

 


Samarbetspartners

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Södermanlands Ishockeyförbund
Box 127
151 22 Södertälje

Besöksadress:
Scaniarinken
151 22 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0705210223
E-post: This is a mailto link

Se all info