Hoppa till sidans innehåll

Schema - Stålbucklan 2019

18 FEB 2019 08:39
Nu finns schema för de första dagarna av Stålbucklan att ta del av. Läs mer om praktiska detaljer nedan. Forza Södermanland!
  • Skapad: 18 FEB 2019 08:39

Avresa: Vi åker med Björcks buss till Ljungby/Rydaholm från Scaniarinken torsdag 21/2. Samling 06:40. Bussen åker 07:00 och stannar vid Rosvalla cirka 07:40. Det finns även möjlighet för spelare att hoppa på bussen när den packas vid Åker Sportcentrum klockan 06:15.

Att ta med. Hockeyutrustning, ombyte (för minst 4 hockeyfyllda dagar), fyskläder och löparskor.

Packning av hockeyprylar. För att få plats med såväl allt material som ska krävs i form av tröjor, slipmaskin etc. vill vi att spelarnas hockeyutrustning packas i trunkar. Inga backar får plats i bussen.

Sovsaker. På grund av gällande regelverk från Svenska Ishockeyförbundets bor vi i skolsal på hårt underlag. Således behöver spelarna ta med sig uppblåsbara madrasser, täcke, kudde etc. OBS: Arrangören har meddelat att endast madrasser som är maximalt 90 centimeter breda får tas med. :OBS

Förhållningsregler föräldrar och anhöriga. Södermanlands lagledning vill inte att föräldrar eller övriga anhöriga vistas i omklädningsrummet, i anslutning till omklädningsrummet eller på förläggningen där vi bor. Lagledningen tar hand om spelarna under dagarna och ser till att de mår bra och får tillräckligt med mat, sömn etc.

På samma sätt som under tidigare turneringar kommer det att finnas tillgång till frukt, smörgåsar, yoghurt med mera till spelarna i vårt omklädningsrum. Vi vill därför inte att det delas ut "matkassar" till enskilda spelare från föräldrar och anhöriga i samband med matcher och dylikt. Hoppas på förståelse och respekt för detta.

Skribent: Södermanlands Ishockeyförbund
Epost: This is a mailto link

 


Samarbetspartners

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Södermanlands Ishockeyförbund
Box 127
151 22 Södertälje

Besöksadress:
Scaniarinken
151 22 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0705210223
E-post: This is a mailto link

Se all info