Hem / Distriktslag

Distriktslag

Spelarutbildning

Hej!

Efter möte mellan föreningarna i Uppland enades man om att spelarutbildningen ska ske i föreningarna och att vi på sikt ska ha en uppländsk spelarutbildare som åker runt och stöttar föreningarna med spelarutbildningen. Inför framtida upplägget av spelarutbildning så tillsätts en spelarutbildningsgrupp, de som är intresserade att ingå i den gruppen anmäler sig till Annika Carlqvist (This is a mailto link)

TV-pucken flickor födda 2007 & 2008.

Här bjuds samtliga flickor som är intresserade att delta i TV-pucken och födda 2007 & 2008 till en öppen träning för alla flickor. Se under fliken "Flickor" för mer information.

De ansvariga tränarna för spelarna ombeds ranka spelarna och delge Distriklagstränarna sin syn på målvakter, backar och forwards i det egna laget.

Därefter träffas vi för att spela internmatcher med varandra under senare delen av mars, april och maj. Matchspelet sker via 2 x 20min matcher. 15st utespelare och 2st målvakter i respektive lag.

Anmälningslänk -> https://bit.ly/34UyoHU

Truppen till TV-pucken tas ut ca 3 veckor innan kvalspelet till TV-pucken startar.

Flickornas kvalspel i TV-pucken sker 16–18 september, spelort bestäms under maj månad.

-------------

Underlag för rakning av spelare för tränare - nedladdnigsbar word fil nedanför

Ranking av spelare 2022.docx

------------

TV-pucken för pojkar födda 2007

Uttagningarna fram till de slutliga TV-truppen ska ske via scouting av föreningens matcher och internmatcher. De ansvariga tränarna för spelarna ombeds ranka spelarna och delge Distriklagstränarna sin syn på målvakter, backar och forwards i det egna laget. Se under fliken "pojkar" för mer information.

De spelare som anmäler sig till att vilja vara med och spela i TV-pucken får vara med och spela internmatcher. Detta sker under senare delen av mars, april och maj.

Antal sammankomster styrs av tillgång till istider och ekonomi.

Anmälningslänk -> https://bit.ly/34UyoHU

Truppen till TV-pucken tas ut ca 3 veckor innan kvalspelet 9-11september till TV-pucken startar.

 -----------

Ekonomi

Vid sammankomster tas en självkostnadspris ut för ev. mat/ mellanmål av spelarna.

 -----------

Mats Emanuelsson

Spelarutbildningsansvarig

Upplands ishockeyförbund