Hem / Spelare / Information / Sommarläger

Sommarläger

Värmlands Ishockeyförbund bjuder in till sommarläger i Munkfors under vecka 31 och 32 för killar födda 2006-2008.

Under ledning av distrikts- och förbundsinstruktörer från både Värmlands Ishockeyförbund och Svenska Ishockeyförbundet samt av andra välutbildade ledare både på och vid sidan av isen har du möjlighet att under fyra intensiva dagar vidareutbilda dig och få en riktigt rolig upplevelse samt en bra start på säsongen 2021/2022.

Det är öppen anmälan för alla målgrupper. Antalet platser är dock begränsat till 12 målvakter, 32 backar och 48 forwards i respektive målgrupp, så ”först till kvarn…” gäller.

Deltagare från de värmländska föreningar har förtur fram till 30 april, därefter är det även öppen anmälan för deltagare från närliggande distrikt.

Tjejernas lägerdagar arrangeras av Girl Power Camp x-x aug. Se separat anmälan till tjejernas dagar: www.nordicyouthtrophy.com/anmalan

Sommarläger i Munkfors 2021:

Vecka 31: Måndag-torsdag 2-5 augusti, U16 (06)

Vecka 31/32: Lördag-tisdag 7-10 augusti, U15 (07)

Vecka 32: Torsdag-söndag 12-15 augusti, U14 (08)

Anmäl här.
Bekräftelse på anmälan skickas via e-post.

Lägeravgiften faktureras i maj/juni och är 2 200 kr.
Kallelse med program skickas via e-post när avgiften är betald.
Vid ev. skada/sjukdom innan lägret återbetalas 1 600 kr vid uppvisande av läkarintyg.

Lägeravgiften inkluderar boende på hårt underlag i Munkfors konferenscenter som är beläget i nära anslutning till Munkfors Arena och alla tillhörande måltider så som frukost, lunch, middag och kvällsmål samt mellanmål.

Lägret kommer förutom träningar på is även att innehålla teori, internmatcher, idrott/fys och övriga aktiviteter samt målvaktsspecifika ispass och teori. All verksamhet sker i och omkring Munkfors Arena.