Hem / Egna nyheter / Regionchef i Norr

Regionchef i Norr

Regionchef till Regionförbund Ishockey i Norr

Vill du vara med och skriva ny hockeyhistoria? Här är nu chansen att få starta upp en ny verksamhet med fokus på att stötta våra föreningar inom ishockeyn.

Dina arbetsuppgifter

Som regionchef, med utgångspunkt från hockeykontoret i Umeå, kommer du att arbeta nära våra föreningar och distrikt, RF/SISU samt Svenska Ishockeyförbundet och dess Hockeykonsulenter. Våra fem distrikt har totalt 11 950 spelare verksamma i drygt 90 föreningar som behöver stöttning, utbildning och visionär ledning. Som Regionchef är du adjungerad i Regionförbundets styrelse. Du kommer att agera som stöd till föreningars organisation gällande såväl organisatoriska som sportsliga utvecklingsfrågor. Det kan innefatta planering och genomförande av konferenser, mötesplatser, utvecklings- samt utbildningsinsatser mot olika målgrupper. Du har en koordinerande roll där regionens tävlingsverksamhet, utvecklingsarbete med övriga samarbetspartners, regionens sportsliga utveckling och regionens ledar- och funktionärsutbildningar koordineras. Du har ansvar för att leda initierade projekt inom förbundet och att informera om och stimulera föreningarna till utbildning och att trampa nya stigar. Till din hjälp kommer även föreningsutvecklare att rekryteras, men du blir först på plats. Arbetet sker till stor del genom föreningsbesök och arbete i olika samarbetsområden som alltid har funnits inom vår region, vilket varit en mycket viktig framgångsfaktor för oss.

Under perioder är arbetsbelastningen hård och del av arbetet sker på kvällar och helger. Stor del av planeringen och upplägget för arbetet påverkar du själv. Sommartid är vår lugnaste period på året. Tjänsten är förlagd till vårt kontor i Umeå men rörlighet inom regionen kommer att krävas, vilket innebär att körkort och tillgång till bil är ett måste. Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet och har en föreningsbakgrund, gärna inom ishockeyn. Du ser möjligheter, tycker om att leda andra människor och är lösningsorienterad. Du är duktig på att jobba med administrativa system och tror starkt på digitalisering av verksamheter.

För att vi ska trivas tillsammans tror vi att du har erfarenhet av en ledande roll med personalansvar.

Du har vana av ekonomi- och budgetansvar samt marknadsföring och försäljning. Vi tror att du har en god kommunikativ förmåga och har förmågan att uttrycka dig i såväl tal som skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en hög social kompetens, kan arbeta självständigt, är drivande och har god administrativ förmåga.

En viktig pusselbit är att du har erfarenhet av och kunskap om hur demokratiskt styrda verksamheter fungerar och har insett att kraften i denna typ av verksamheter är förankring och därefter leverans.

Din ansökan

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta vår regions ordförande Michael Persson
This is a mailto link, eller tfn: 070-523 53 28

Ansök med CV samt ett kort personligt brev via www.clockworkpersonal.se, senast den 29 mars.  

Svensk ishockeys huvudsponsor
  • Logo Svenska Spel
Samarbetspartners
  • Logo Beijer
  • Logotyp CCM
  • Logo Gjensidige Försäkring
  • Logo Scandic
  • Logotyp Skoda
Partners
  • intersport
  • lestanders
  • repay
  • ssc