Hem / Egna nyheter / Regionadministratör

Hockeykontoret söker regionadministratör

Hockeykontoret för Regionförbund Ishockey i Norr söker nu en regionadministratör till det nya kontoret i Umeå.

 Svenska Ishockeyförbundet, SIF, kraftsamlar och gör en omorganisation av verksamheten i sina 22 distrikt i Sverige för att ta nästa steg i utvecklingen av svensk ishockey. För att stötta den så viktiga ideella kraften så investerar vi mer resurser till fem hockeykontor runt om i Sverige.

I Umeå ska verksamheten i Norrbotten, Västerbotten, Ångermanland, Medelpad och Jämtland/Härjedalen samordnas på ett nytt spännande sätt med alla ideella krafter, SIF och SHL.

Regionadministratör till Hockeykontoret för Regionförbund Ishockey i Norr

Vill du vara med och skriva ny hockeyhistoria? Här är nu chansen att stötta våra föreningar och distrikt inom ishockeyn i Region Norr.

Dina arbetsuppgifter

Som regionadministratör med placering vid hockeykontoret i Umeå, kommer du att arbeta nära våra föreningar och distrikt, RF/SISU samt Svenska Ishockeyförbundet och dess Hockeykonsulenter. Våra fem distrikt har totalt 11 950 spelare verksamma i drygt 90 föreningar som behöver stöttning, utbildning och utvecklingsstöd. Du kommer att vara administrativt stöd till föreningar, distrikt och regionförbundet.  Du administrerar regionens styrelse samt kommittéer såsom tävlings-, utbildnings- och funktionärskommitté m.fl. I tjänsten ingår även att ge stöd till våra föreningar i allehanda frågor. Som ”super-user” i våra IT-baserade verksamhetssystem såsom tex Idrott online, TSM/OVR ingår att ge support och utbildning i nämnda system.

Under perioder är arbetsbelastningen hård och del av arbetet sker på kvällar och helger. Sommartid är vår lugnaste period på året. Tjänsten är förlagd till vårt kontor i Umeå men rörlighet inom regionen kan förekomma, vilket innebär att körkort är ett måste. Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde 1 maj 2021 eller enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, relevant arbetslivserfarenhet och föreningsbakgrund, gärna inom ishockeyn. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och trivs i en koordinerande roll. Du är duktig på att jobba med administrativa system och tror starkt på digitalisering av verksamheter.

För att vi ska trivas tillsammans tror vi att du har en god kommunikativ förmåga och förmågan att uttrycka dig i såväl tal som skrift. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en hög social kompetens, kan arbeta självständigt, är drivande och har god administrativ förmåga. En viktig pusselbit är att du har erfarenhet av och kunskap om hur demokratiskt styrda verksamheter fungerar och har insett att kraften i denna typ av verksamheter är förankring och därefter leverans.

Din ansökan

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta vår regions ordförande Michael Persson
This is a mailto link, eller tfn: 070-523 53 28

Ansök med CV samt ett kort personligt brev via www.clockworkpersonal.se, senast den 20 december.

 

 

Svensk ishockeys huvudsponsor
  • Logo Svenska Spel
Samarbetspartners
  • Logo Beijer
  • Logotyp CCM
  • Logo Gjensidige Försäkring
  • Logo Scandic
  • Logotyp Skoda
Partners
  • intersport
  • lestanders
  • repay
  • ssc