Hem / Distriktslag / Tjejer / Information

Information

Att tillhöra Västergötlands distriktslag

Västergötlands distriktslagsverksamhet sätter dig som människa i fokus. Vi vill erbjuda en utvecklande, stimulerande och trygg miljö där du får möjlighet att utvecklas både på och vid sidan om ishockeyplanen.
Du kommer att tillsammans med de mest framstående spelarna i din årskull få möjligheten att genomgå en utbildning på högsta nivå som som kan hjälpa dig att uppnå dina drömmar som ishockeyspelare.

Klubblagstränare

Som en del i utveckling av distriktets spelare är samarbetet med klubblagstränarna en mycket viktig del av vår verksamhet. Det är den dagliga verksamheten ute i föreningarna som lägger grunden för spelarnas utveckling och distriktets framgångar. Ledarna som arbetar inom Västergötlands distriktslagsverksamhethar som ambition att stödja våra klubblagstränare och implementera vår spelidé ute i våra föreningar.

Föräldrainformation

Vi ledare inom Västergötlands distriktslag vill erbjuda dig som förälder och era barn en utbildning på högsta nivå. Att ni föräldrar är delaktiga och får löpande information är en viktig del av vår verksamhet.

Läs hela informationsfoldern här