Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Styrdokument"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Styrdokument


Inledning

Under sensommaren och hösten 2017 föddes idén med att vi i VIF behövde göra en riktig genomlysning av verksamhet för att se om vi gör rätt saker och vem som gör vad. Vi behövde också se över att vi i alla kommittéer var rätt antal människor och att vi på bästa sätt utnyttjade vårt kansli för att driva verksamheten framåt.

Detta kompendium är därför framtaget för att VIF ska veta hur vi ska jobba i framtiden och för att skapa ett bra arbetsklimat, att alla ska veta sina arbetsuppgifter/befogenheter samt skapa en härlig sammanhållning i förbundet, så vi driver vår fantastiska sport framåt. Att ta fram detta kompendium har skett genom att Distriktsstyrelsen träffats ett antal kvällar och helger under säsongen 2017/2018 tillsammans med SISU. Arbetet har varit intressant men också tufft då många diskussioner har förekommit för att komma fram till detta kompendium.
Jag är mycket glad och tacksam för att alla i distriktsstyrelsen varit med och bidragit för att få fram detta.

Ett extra stort tack skulle jag dock vilja rikta till SISU och Margareta Persson. Utan dig Margareta hade vi aldrig kommit där vi är idag.
Dessutom är det ju extra roligt nu att 16 av 20 föreningar i distriktet har startat eller genomfört en liknande resa med sin förening. Det tror jag ger oss stora fördelar i framtiden.

Stort tack till alla för det fina arbetet! Nu åker vi!

Jonas Sandberg
Ordförande Västergötlands Ishockeyförbund

VIF styrdokument 180921.pdf

Inga nyheter är skapade

Svensk Ishockeys Huvudsponsor

svs_logo_right_250px

Västergötlands Ishockeyförbunds Huvudsponsorer

          • CCM logo
          • Vartofta Buss

 


 

 

Postadress:
Västergötlands Ishockeyförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfsgata 49
541 28 Skövde

Kontakt:
Tel: 0706431039
E-post: info@vghockey.se

Se all info