Reklam
Reklam
    Hem / Domare / Utveckling

Utveckling

Ta del av vårt utbildningsmaterial!

Här kan du ta del av vårt utbildningsmaterial - oavsett om du är domare, DAIF, supervisor, eller bara intresserad av domaryrket.

Filmer

Här kan du se våra utbildningsfilmer. Bland annat kan du ta del av våra uppskattade filmer baserade på vår Playbook - filmer som beskriver grunderna i hur du som domare ska arbeta under olika situationer under matcherna. Du kan också se filmer som hjälper din i träning före och under säsongen. 

DAIF

DAIF - eller DomarAnsvarig I Förening, är den personen som ansvarar för ungdomsdomarna i din lokala förening och är en viktig person för att rekrytera och inspirera nya domare. På denna sida kan du ta del av material som rör denna roll. 

Supervisor

Supervisor - även kallad domarcoach - är den person som är ute på match och coachar dig i din domarroll. På denna sida kan du ladda ner material för att hjälpa dig i din roll som supervisor, som våra anteckningsblock samt vår handbok för supervisors. 

Teori

På denna sida kan du ladda ner material för regelstudier, exempelvis våra uppskattade och utmanande sommarfrågor. 

Försäsongsträning

En bra träning på sommaren lägger grunden för en bra säsong! På denna sida ger vi dig tips och exempel på hur du kan träna utanför isen. 

Isövningar 

Även om matcherna är en utmärkt möjlighet att träna på isen, så är det ibland bra att kunna träna specifikt på olika situationer i en lugnare miljö. På denna sida får du tips och exempel på övningar du kan göra.

Campverksamheten

I våran campverksamhet får många domare varje säsong en vidareutbildning som hjälper dem framåt i sin domarkarriär. Läs mer om campverksamheten på denna sida!