Reklam
Reklam
    Hem / Domare / 2021-2022 / Svenska Ishockeyförbundet söker Domaransvarig

Svenska Ishockeyförbundet söker Domaransvarig

Vi söker en domaransvarig som vill fortsätta det viktiga utvecklingsarbetet. Läs mer om tjänsten här.

Svenska Ishockeyförbundet är huvudorganisationen för svensk ishockey. Organisationen består av ett femtiotal medarbetare varav hälften arbetar på det centrala kontoret i Johanneshov. Då Svenska Ishockeyförbundets nuvarande domaransvarige går vidare mot nya utmaningar söker vi en person som vill fortsätta det viktiga utvecklingsarbetet.

Beskrivning av befattningen

 

Uppgifter

Som domaransvarig ansvarar du för att svensk ishockey har en god tillväxt på domarsidan, att domarna har en bra miljö att utvecklas i samt att vi har domare som presterar på världsnivå. Tjänsten innebär också att säkerställa att löpande verksamhet så som regelfrågor, tillsättning och coachning fortsatt bedrivs med hög kvalitet.

Som domaransvarig kommer du även att jobba i nära samverkan med våra nyinrättade regionala hockeykontor, med våra ligor samt med Internationella Ishockeyförbundet.

Profil

För uppgiften söker vi en strukturerad och noggrann person med stort eget driv och engagemang. Du har lätt för att samverka och samarbeta med andra. För att lyckas i tjänsten bör du vara väl insatt i frågor kring domarfunktionen inom svensk ishockey och veta hur utvecklingsarbete bedrivs. Du har egen praktisk erfarenhet från hur demokratiskt styrda verksamheter fungerar och inser att förmågan att ta sig fram och driva mot konkreta beslut i dessa organisationsformer kommer att vara avgörande för att lyckas med uppgiften.

 

Svenska Ishockeyförbundet erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete inom en organisation. Kontoret är beläget nära Globen och vi arbetar tillsammans i en trivsam miljö som präglas av god sammanhållning, prestigelöst tänkande och en bra kombination av entreprenörskap och struktur. Som i de flesta idéburna organisationer är kulturen på Svenska Ishockeyförbundet byggd på engagemang och samarbete.

 

Geografisk placering/resor

Johanneshov, resor i tjänsten ingår

 

Organisationsstruktur

Tjänsten ingår i Utvecklingsavdelningen som leds av Anders Wahlström.

 

Din ansökan

Bifoga CV och ditt personliga brev till This is a mailto link senast den 31 augusti.

 

För kontakt:

Chef Utvecklingsavdelningen:
Anders Wahlström, This is a mailto link tel: 08-4490407

Facklig kontakt:
Stefan Ladhe, This is a mailto link tel: 08-4490406