Hoppa till sidans innehåll

Ishockeyn Vill


Ishockeyn Vill är ett material med riktlinjer om hur föreningarna kan utveckla sin verksamhet.

Ladda hem eller läs hela dokumentet ”Ishockeyn vill” pdf ikon

Materialet har utarbetats i samarbete med ledare med lång och bred erfarenhet av svensk ishockey. Ishockeyförbundets årsmöte har ställt sig bakom innehållet och förhoppningen är att det ska kunna tjäna som ett redskap för utvecklingsarbetet inom föreningarna. Samtidigt är Ishockeyn Vill ett sätt att beskriva ishockeyrörelsen och dess ambitioner för andra intresserade. 

Svenska Ishockeyförbundet kommer att arbeta för att det inte bara blir en viljeyttring utan att vi kan sätta likhetstecken mellan vad Ishockeyn Vill och vad ishockeyn gör. 

 

Varför finns Ishockeyn vill?

Det är viktigt att vi alla inom svensk ishockey kontinuerligt reflekterar och tydliggör de visioner och mål vi har satt upp för både oss själva och utomstående. Ishockeyn vill utgör riktlinjer och idéer om hur svensk ishockey kan utveckla sin verksamhet för att möta utmaningar.

- Kan jag ställa upp på vad som skrivs i Ishockeyn vill?
- Hur ser det ut i min förening?
- Vad måste vi prioritera?

Dina egna reflektioner och diskussionen inom föreningen är nödvändiga för att vi en dag ska kunna säga att vi gör det vi vill. Vi anser att Ishockeyn Vill är en förutsättning för att kunna locka till oss nya barn som vill börja med vår idrott.

Hur ska vi annars kunna förklara och beskriva vad vi står för?

Utbilda föreningen i Ishockeyn Vill

Det går bra att genomföra utbildningen på egen hand genom att ladda ner kursmaterialet nedan. Power point presentation innehåller en presentation av Ishockeyn Vill och diskussionsfrågor om hur föreningar ska arbeta för att ta till sig information.

Ladda ner kursmaterial

Presentation (pdf) - Att använda vid utbildningen

Handledning (pdf) - För kursledaren

 

Uppdaterad: 19 JAN 2017 08:39 Skribent: Fredrik Lindgren

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info