Hoppa till sidans innehåll

Rekryteringskampanj


Vad är Rekryteringskampanjen?

Rekryteringskampanjen är ett kraftfullt verktyg för att öka antalet barn i Tre Kronors Hockeyskola. Varje år erbjudas alla föreningar med barn och ungdomsverksamhet i Sverige att delta.

Kampanjen är kostnadsfri för klubbarna och finansieras helt av Svenska Ishockeyförbundet.

Idén till Rekryteringskampanjen föddes och genomfördes först på lokal nivå i klubben Partille Hockey utanför Göteborg. Resultatet infriade och överträffade alla förväntningar med en tredubbling av antalet barn i Tre Kronors Hockeyskola.

Med Partille Hockey som föregångare startade Svenska Ishockeyförbundet 2015 det landsomfattande projektet Rekryteringskampanjen med samma syfte - att få fler barn att upptäcka och söka sig till ishockeyn. 


Det här ingår i Rekryteringskampanjen:

• Personligt utskick med inbjudan till hockeyskolan ställt till barnets vårdnadshavare med en ryggbild av en hockeytröja med barnets egna efternamn (observera att den ”riktiga” tröjan inte ingår).

• Mottagare loggar in på en egen hemsida med klubbunik information

- Där finns en länk till klubbens hemsida,

- Youtubevideo om Tre Kronors Hockeyskola

- Anmälningsfunktion.

• Svenska ishockeyförbundet jobbar för mångfald i vår verksamhet därför kommer det att finnas information på sju olika språk i brevutskicket.

• Bekräftelse av anmälan via mail

• Google-kartlänk till träningsanläggningen

• Föreningen har direkt tillgång till och kan i realtid se anmälningarna komma in. Barnens kontaktuppgifter med adress, telefonnummer, mailadress och personnummer nås enkelt via webbgränssnittet. När det blir dags för terminsstart tar ni enkelt ut listor med de anmälda.

• Som information så kan en målsman som fått inbjudan från en förening via www.ishockeyskolan.seanmäla sig till vilken annan förening den vill.

 

Tre Kronors Hockeyskola och Rekryteringskampanjen, vad är skillnaden?

Tre kronors hockeyskola (TKH) och Rekryteringskampanjen är två olika projekt med separata anmälningsförfaranden.

• Rekryteringskampanjen är utskicken till barn om att komma och prova på ishockey, där föreningens anmälan om deltagande sker direkt till föreningens Hockeykonsulent. (se ovan).

• TKH är själva verksamheten som sker på isen, som är utformad för att vara så rolig och bra som möjligt, så att barn vill börja och fortsätta med ishockey. Anmälan till THK görs av föreningen via IdrottOnline. Där går det att ansöka för deltagande för säsongen 2019/2020 redan nu (sista ansökningsdag för TKH 1 juni 2019) Mer info samt anmälan om TKH: https://www.swehockey.se/Hockeyakademin/Information/Idrottslyftet/

 

Frågor kring Rekryteringskampanjen besvaras av:

This is a mailto link

Uppdaterad: 25 FEB 2019 12:29 Skribent: Johan Andersson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info