Hoppa till sidans innehåll

Ansök till Tre Kronors Hockeyskola!

13 MAJ 2014 12:32
Föreningar kan ansöka fram till 1 juli!
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:25

Tre Kronors Hockeyskola för pojkar och flickor är det viktigaste projektet i svensk ishockey. Det blir den viktiga bottenplattan i många år framåt i läroplanen för svensk ishockey.

Med Tre Kronors ishockeyskola kan alla få en bra start på sin hockeyresa upp genom åren som är så viktigt. Alla barn och föräldrar behöver redan i förstakontakten med ishockeyn få en positiv bild. De ska inte bara börja syssla med ishockey utan även stanna kvar genom åren i vår sport som spelare, gärna ledare och om inte annat naturligtvis som åskådare och supporter.

Tre Kronors Hockeyskola

Tre Kronors Hockeyskola för pojkar och flickor är en rekryteringsmodell i ishockey. Detta innebär att föreningarna erhåller både speciella tröjor och projektmaterial för genomförandet. Detta finansieras för föreningen genom en ansökan om projektmedel till Idrottslyftet.

Projektet

Det kan sökas som ett speciellt projekt även om klubben söker projektet Tre Kronors Hockeyskola. Projektet innebär också möjligheter till speciella ledarutbildningar och utbildningsmaterial. En speciell utbildningspärm ”Tre Kronors Hockeyskola”, olika övningsförråd för yngre åldersgrupper samt utrustningstips.

Utbildning

Speciell utbildning för Tre Kronors Hockeyskola – ledare (TKH-ledare) Den speciella utbildningen för föreningsledare inom TKH sker under en dags sammandragning av ledarna i de föreningar som sökt projektet. Varje förening erhåller 5 ledarmärken i tyg att tilldela de som deltar i internutbildningen i föreningen. Med projektpaketet följer också bl.a. affischer, dekaler och möjlighet att skriva ut diplom.

Sista ansökningsdatum är 1 juni 2014.

Klicka här för ansökan

Klicka här för att ladda hem material

Skribent: Fredrik Lindgren

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info