Hoppa till sidans innehåll

Idrottslyftet: Utveckla din förening!

27 MAJ 2014 11:12
Genom projektet Vägen till mönsterförening!
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:25

Svenska Ishockeyförbundet genomför inom Idrottslyftet ett projekt där föreningar bereds möjlighet att delta i projekt för föreningsutveckling. Totalt kommer 100 föreningar att beviljas plats. Varje förening erbjuds stöd från Svenska Ishockeyförbundet.

Vi vill att fler barn och ungdomar bereds möjlighet att utvecklas och lyckas i livet och i sin idrott genom en väl strukturerad, utvecklad och långsiktig föreningsverksamhet.

Syfte: Vi vill underlätta för fler föreningar att långsiktigt utveckla sin egen verksamhet mot en förening i mästarklass inom ett eller flera av mönsterföreningens 10 områden.

Framgångsrecept: Fullständig delaktighet. Kraften kommer underifrån, inte uppifrån…

Målbild: Fler föreningar stimuleras till ett meningsfullt och aktivt utvecklingsarbete och ser positiva och konkreta resultat i verksamheten.

Genomförande: Svenska Ishockeyförbundet genomför inom Idrottslyftet ett projekt där föreningar bereds möjlighet att delta. Varje förening erbjuds stöd från Svenska Ishockeyförbundets i form av referenspersoner, bollplank, utbildningsmaterial samt medel från Idrottslyftet. Projektet startar med en utbildningsdag för föreningens utsedda personer (2 st). Dessa personer skall sedan tillsammans med andra föreningsrepresentanter arbeta med föreningsutvecklingen i den egna föreningen. Arbetet bygger på att kraften kommer underifrån, inte uppifrån…

Klicka här för att komma till mer info och ansökan!

Skribent: Fredrik Lindgren

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info