Hoppa till sidans innehåll

Ladda hem övningarna killarnas U16 regionscamper!

24 NOV 2014 08:29
Ta del av alla övningsritningar och förklaringar!
  • Skapad: 24 NOV 2014 08:29

Övningar

Här kan du ladda ner alla övningar som användes på Regionscamperna. Det är övningar som fokuserar på utveckling av individuell teknik och taktik. Klicka på respektive ispass för att ladda hem övningarna.

Ispass 1

Ispass 2

Ispass 3

Ispass 4

Information

21-23 november genomfördes Regionscamper på fyra orter. 136 spelare tas ut av landslagsledningen på Team 16. Uttagningarna sker i samråd med Hockeykonsulenter och med information från klubb- och distriktslagstränare. Förutom is-, fys- och teoripass spelas internmatcher och fysiska tester genomförs.

Totalt deltar 4x34 spelare på Svenska Ishockeyförbundets regionscamper.

Orter: Borås, Härnösand, Munkfors och Märsta

Syfte och mål:

Syftet med Svenska Ishockeyförbundets campverksamhet är att identifiera och utveckla våra mest talangfulla ungdoms- och juniorspelare. Utbildningen är såväl praktisk som teoretisk inom ämnena individuell teknik, individuell taktik, tävlingslära, hockeyatletism, näringslära, fair play och respekt samt landslagens spelidé. På varje regionscamp spelas även tre internmatcher. Målet är att deltagarna skall bli medvetna om vad som krävs för att bli elitspelare! Svenska Ishockeyförbundets utvecklings- och landslagsavdelning ansvarar för att utbildningen bedrivs i en kvalificerad miljö med bra instruktörer.

Läs mer om talangutveckling

Skribent: Johan Andersson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info