Hoppa till sidans innehåll

Ansök om gratis utrustningspaket genom Hockeyfonden!

13 FEB 2015 14:12
Hockeyfonden utvecklas!
  • Skapad: 13 FEB 2015 14:12

Hockeyfonden är ett initiativ från Skoda Sverige. Projektets övergripande syfte har sen starten 2011 varit att på olika sätt stötta barn, föräldrar och föreningar inom svensk ishockey. Fonden har utvecklats över tid, och verkar nu för att hjälpa fler barn att upptäcka glädjen i hockey – och på så sätt dessutom bidra till att trygga svensk hockeys framtid.

Hockeyfonden delar ut startpaket till ett värde av 1 miljon kronor per år. Paketen finns för barn i åldern 5-10 år, och innehåller arm- och benskydd, byxor, axelskydd, handskar, klubba och hjälm. Utdelningar från fonden sker två gånger per år – i december och september – och de som får ett hockeykit kan hämta ut det hos närmaste Skoda-återförsäljare. Ansökningar kan göras året runt, på hockeyfonden.se.

Känner du en knatte som är nyfiken på hockey? Att ansöka om ett startpaket från Hockeyfonden är enkelt – allt du behöver göra är att fylla i ansökningsformuläret på webben. Förutom personliga uppgifter får du även skriva en kort motivering till varför någon i din närhet ska få ett hockeykit.

Utdelningar från fonden sker tre gånger per år – i april, september och december – och de som får ett hockeykit kan hämta ut det hos närmaste Skoda-återförsäljare.

Ansökningar behandlas löpande och målsättningen är att hockeykiten ska hamna där de behövs som mest.

Till ansökningsformulär och mer information

Skribent: Linus Berg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info