Hoppa till sidans innehåll

Börja spela hockey i Tre Kronors Hockeyskola

17 SEP 2015 09:31
Anmäl dig här!
  • Skapad: 17 SEP 2015 09:31

Tre Kronors Hockeyskola för pojkar och flickor är det viktigaste projektet i svensk ishockey. Det är den viktiga bottenplattan i många år framåt i läroplanen för svensk ishockey.

 

 

Anmäl dig till Tre Kronors Hockeyskola här

Via länken nedan kan du anmäla dig direkt till din förening

Till sidan: http://www.ishockeyskolan.se/


Bra start!

Med Tre Kronors ishockeyskola kan alla få en bra start på sin hockeyresa upp genom åren som är så viktigt. Alla barn och föräldrar behöver redan i förstakontakten med ishockeyn få en positiv bild. De ska inte bara börja syssla med ishockey utan även stanna kvar genom åren i vår sport som spelare, gärna ledare och om inte annat naturligtvis som åskådare och supporter. 

 

Glädje!

Projektgruppen för Tre Kronors Hockeyskola har på ett mycket berömvärt sätt gjort handledningen både pedagogisk och rolig för barnen. Glädjen är viktig! Budskapet är lätt att ta till sig både för ledare, föräldrar och spelare oavsett om det gäller att lära sig åka skridskor eller leken med klubba och puck. Så den oersättliga glädjen skapas från första stund - vilket är det allra viktigaste!

 

Föräldrar!

Tre Kronors Hockeyskola har dessutom gett föräldrarollen ett ansikte! En speciell föräldrafolder är en guldgruva med vilken föreningarna kan genomföra en nyttig föräldrautbildning och dessutom engagera föräldrarna i föreningsverksamheten. Ledarutbildningen för de som ska ha hand om verksamheten med Tre Kronors Hockeyskola i föreningen är dessutom en bra rekryteringsmöjlighet av blivande ledare.

Till sidan föräldrar


Kampanjen "Spela Hockey"

I samband med säsongsstarten 2014-2015 lanserade Svenska Ishockeyförbundet kampanjen "Spela Hockey" som bl a innehåller en ny marknadsföringsfilm, uppdaterad föräldrafoldern och en uppdatering av informationen på hemsidan.

Läs mer om kampanjen


Mer information

Här hittar du mer information om Tre Kronors Hockeyskola, marknadsföringsmaterial och kontaktuppgifter till föreningar där du kan börja spela hockey. Du kan ladda hem eller läsa utbildningsmaterialet gratis och få tips och inspiration från lyckade föreningsprojekt. Även information hur du kan ansöka om ekonomiskt stöd för rekryteringsprojekt.

Till Utbildningsmaterial

Till Marknadsföringsmaterial

Till Goda exempel

Till Ekonomiskt stöd

Till Rekryteringskampanj

Skribent: Johan Andersson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info