Hoppa till sidans innehåll
Foto: Steve Kingsman

Träna på annat än ishockey

15 JUN 2018 14:40
Sommar, sommarlov och fotbolls-VM! Passa på att utöva några andra idrotter och vara fysiskt aktiv. För du vet väl att ju mer saker du klarar av att göra med din kropp desto roligare blir det att hålla på med idrott!
  • Uppdaterad: 15 JUN 2018 15:48

Sommar och sommarlov. Det innebär för många barn en efterlängtad tid och en välbehövlig paus från ishockeyträning och matcher. En tid att återhämta sig och ladda de mentala batterierna inför kommande säsong. 

Det innebär också en tid där du kan passa på att utöva några andra idrotter och vara fysiskt aktiv på andra sätt. På sätt lär du dig saker som du kommer att ha stor nytta av hela livet och när du sen till hösten går på is igen! 

Så passa på att spela fotboll, simma, spela tennis, klättra och allt annat kul du kan göra med familj och kompisar.

För du vet väl att ju mer saker du klarar av att göra med din kropp desto roligare blir det att hålla på med idrott och ju mer du idrottar desto bättre blir du även i ishockey. För även om olika idrotter ser väldigt olika ut så har vi mycket gemensamt. 

Så passa och rör på dig träna gärna på annat än du gör hela vintrarna!

Håll också koll på #swehockey framöver för där kommer vi under hösten berätta mer de utvecklingsarbeten vi gör inom barn- och ungdomsishockeyn.

 

Skribent: Anders Wahlström
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info