Hoppa till sidans innehåll

Paul MacLean och Rob Zettler klara för Hockey Convention

24 SEP 2019 15:51
Hockey Convention genomförs i Stockholm 8–9 november 2019 under NHL Global Series.
  • Uppdaterad: 24 SEP 2019 15:51

Hockey Convention genomförs i Stockholm 8–9 november 2019 under NHL Global Series där boende och biljetter till de två matcherna ingår i kursen. Hockey Convention är ett samarrangemang mellan Svenska ishockeyförbundet, NHL och SHL. 

- I samarbete med NHL och NHL Coaches Association har vi förmånen att ta över Paul MacLean och Rob Zettler som föreläsare, något vi är väldigt tacksamma för säger John Lind Utbildningsansvarig på Svenska Ishockeyförbundet.

Sedan tidigare har Andreas Ivarsson - docent i psykologi, Fredrik Backman - författare och Daniel Broberg - skillcoach presenterats som föreläsare. 

- Tillsammans med de tidigare presenterade föreläsarna har vi nu ett mycket brett och spännande program som vi hoppas ska ge deltagarna en gedigen kunskapspåfyllning, avslutar Lind.

Paul MacLean
Paul Maclean är en före detta NHL-spelare med 11 säsonger och 673 poäng på meritlistan. Efter den aktiva karriären har Paul varit verksam som NHL-Coach i femton år, varav fyra av dem som head coach i Ottawa Senators. Paul var även assisterande coach i Detroit Red Wings när de bärgade Stanley Cup-bucklan 2008.

Rob Zettler
Rob Zettler har 15 säsonger bakom sig som spelare i NHL där han representerade San Jose Sharks, Philadelphia Flyers, Toronto Maple Leafs, Nashville Predators och Washington Capitals. Som coach har Rob varit verksam både i NHL och AHL och kommer senaste från San Jose Sharks där han den gånga säsongen var assisterande coach.


Länk till inbjudan:
https://www.swehockey.se/globalassets/svenska-ishockeyforbundet-hockeyakademin/bilder/artiklar/utbildning/hockey-convention-2019_final.pdf

Direktlänk till anmälan:

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1278395

Skribent: John Lind
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info