Hoppa till sidans innehåll

Information


Hockeyakademins Övningsbank är helt gratis och innehåller övningar hämtade från bl a Svenska Ishockeyförbundets utbildningsmaterial, våra olika landslag samt campverksamhet. Den kommer uppdateras kontinuerligt och fyllas på med nya övningar vilket gör att den aldrig kommer bli ”färdig”. Övningsbanken är en del av Svenska Ishockeyförbundets utbildningsportal.

Upplägg

Övningarna har en förklarande text samt övningsritning. Flera av övningarna har även ett filmklipp som visar övningen samt en utskrivbar pdf. Övningarna är sökbara i ålder eller vilken sorts övning det är. Detta för att du som tränare ska kunna anpassa träningen till den nivå och ålder du tränar.

Smarta funktioner

Första gången man använder övningsbanken skapar man sig ett konto genom att ange mailadress och lösenord. Detta för att man ska kunna använda alla funktioner fullt ut. Du kan t ex markera favoritövningar som sparas på din profil. Du kan också lägga till övningar i olika ispass och spara en egen ”spellista” med övningarna. Dessa ispass sparas sedan på din profil och du kan helt enkelt planera hela säsongens ispass i denna protal.

Uppdaterad: 31 OKT 2017 12:32 Skribent: Johan Andersson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info