Hoppa till sidans innehåll

DomarAkademin


På DomarAkademin finner du Svenska Ishockeyförbundets utbildningsmaterial. Materialet ska användas på domarkurser och camper med fokus på skridskoåkning och spelförståelse. 

Övningsbanken

På övningsbanken finns en sammanställning över övningar som du som domare kan använda för att träna din skridskoteknik på hemmaplan - eller som du som kursinstruktör kan använda för att utveckla dina domarnes skridskoteknik i samband med kurser eller lägerhelger.

Barmarksträning och uppvärmning

Här samlar vi alla övningar och träningstips som du har användning av utanför isen. Allt från skadeförebyggande uppvärmningsövningar till hur du lägger upp din sommarträning för att komma väl förberedd till den nya säsongen.

Videomaterial

Videomaterialssidan har två undersidor - "Skridskoteknik" och "Situationsanpassade filmer". Skridskoteknik är en förlängning på Övningsbanken, med filmsekvenser som visar hur övningarna ska genomföras på bästa sätt. De situationsanpassade filmer är lämpliga att använda på nybörjarkurser, som visar hur du som domare ska uppträda i olika situationer under matchen.

Uppdaterad: 26 JUN 2017 14:35 Skribent: John Fransson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info