Hoppa till sidans innehåll

Domare tillsammans mot prostatacancer

23 OKT 2015 09:55
Under november så kommer Svenska Förbundsdomarföreningen och dess domare tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet samla in pengar till Svenska Prostatacancerförbundets Mustaschkamp.
  • Skapad: 23 OKT 2015 09:55

Pressmeddelande Svenska Förbundsdomarföreningen och Svenska Ishockeyförbundet

Svenska Ishockeyförbundet och Svenska Förbundsdomarföreningen vill med detta pressmeddelande berätta att vi i november kommer stötta forskningen kring prostata- och testikelcancer genom att delta i Prostatacancerförbundets Mustaschkamp.  

Domarna i HockeyEttan har beslutat sig för att skänka en del av sitt arvode från alla matcher i Hockeyettan och J20 Superelit som våra medlemmar dömer. 

Pengarna kommer att samlas in via vårt eget konto för att i slutet av november överlämnas till forskningen, förhoppningsvis i samband med en match, någonstans i Sverige. Därför kommer ni se många domare på ishallar runt om i Sverige som från och med första november odlar mustasch för att visa sitt stöd för mäns hälsa i allmänhet och forskningen om prostata- och testikelcancer i synnerhet. Utöver detta kommer samtliga domare i Hockeyettan ha Mustaschkampens logotyp på sina hjälmar. 

Frågor och intervjuer hänvisas till Svenska Förbundsdomarföreningens ordförande Christian Hald, This is a mailto link eller 070-2830167, samt Joel Hansson, domaransvarig på Svenska Ishockeyförbundet, This is a mailto link eller 070-445 04 15. 

Insamlingen kan följas här: https://se.betternow.org/fundraisers/svenska-forbundsdomarforeningens-mustaschkamp samt via Hockeydomare.se. 

Till er klubbar skickar vi en särskild önskan att gärna skriva några rader om detta i era matchprogram i november och hjälpa oss samla in pengar till forskningen om prostata- och testikelcancer.

Se pressmeddelandet här.

Christian Hald Joel Hansson
Ordförande     Domaransvarig
Svenska Förbundsdomarföreningen Svenska Ishockeyförbundet
Skribent: John Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info