Hoppa till sidans innehåll

Svenska ishockeyförbundet bistår i examensarbete om rekrytering av domare.

31 MAR 2016 10:00
Under våren kommer svenska ishockeyförbundet att bistå i ett examensarbete med studenter från Linnéuniversitetet i Växjö.
  • Skapad: 31 MAR 2016 10:00

Studenterna Johan Eriksson-Strömberg och Karl Gustavsson, som studerar Coaching och Sport management på Linnéuniversitetet i Växjö. Båda gör sitt tredje år på programmet och kommer ta examen till våren. Johan och Karl ska med stöd från Svenska Ishockeyförbundet genomföra ett examensarbete med syftet att utreda och undersöka det viktiga arbetet med rekrytering av ishockeydomare. Syftet med undersökningen är att se vilka rekryteringsstrategier som tillämpas eller bör tillämpas i rekryteringen av ishockeydomare. Detta för att på sikt få fram fler domare och bättre domare inom ishockey, samt undersöka om det är möjligt för fler idrotter att ta stöd och arbeta utifrån samma strategier.

Johan är idag involverad i domarrollen och dömer på regiondnivå samt att är aktiv med i arbetet att rekrytera och utveckla domare i Småland. Karl är aktiv inom handbollen där han varit aktiv spelare och är idag tränare för Växjö HF.

Skribent: John Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info