Hoppa till sidans innehåll

Svenska ishockeyförbundet bjuder in till konferens om framtidens domarverksamhet

08 JAN 2016 09:00
Under Maj månad kommer Svenska Ishockeyförbundet att bjuda in representanter från respektive distriktsförbund och deras domar/funktionärskommittéer för att tillsammans arbeta för att säkerställa det framtida arbetet med domarverksamheten.
  • Skapad: 08 JAN 2016 09:00

Träffen kommer att genomföras i Gävle mellan 14-15 maj och totalt kommer ca 30 aktiva från alla delar av Sverige och domarverksamheten att vara på plats. 

Joel Hansson: Viktigt för att säkerställa kvalitén

Domaransvarige Joel Hansson utvecklar sina tankar kring den kommande träffen.

-”Sådana här träffar är verkligen avgörande för att vi ska kunna genomföra en bra verksamhet oavsett var i landet den bedrivs eller på vilken nivå det rör sig om. Att få träffas och diskutera och sätta ut mål och stolpar vi ska jobba mot på olika områden inom vår verksamhet blir viktigt för att säkerställa kvalitén i arbetet och att alla förstår vilka utmaningar vi står inför och hur vi ska utveckla alla delar av svensk ishockey."

Temat: Riktlinjer för framtiden

Temat för träffen kommer vara att dra riktlinjer för framtida verksamheten.

-”Vi kommer påbörja ett förberedande arbete genom telefonmöten med alla distrikt innan den fysiska träffen, tanken är sen att vi tillsammans ska knyta ihop detta arbete när vi har den fysiska träffen genom olika workshops och diskussionsgrupper. Vi är en bred verksamhet som har många kreativa och fantastiska ideellt arbetande, att samla alla under ett tak i 24 timmar kommer göra mycket gott för vår verksamhet.” fortsätter Joel.

Skribent: John Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info