Hoppa till sidans innehåll

Insamlingen till mustaschkampen avslutad!

06 DEC 2016 09:40
29215 :- insamlat till kampen mot prostatacancer!
  • Uppdaterad: 03 JAN 2017 10:17

Under november månad har domarna i HockeyEttan, J20 Superelit och SDHL burit ett klistermärke med en mustasch på, detta har varit ett av aktiviteterna som Svenska Förbundsdomarföreningen (SFDF) och Svenska Ishockeyförbundet gjort för att uppmärksamma att november är Mustaschkampens månad. Förbundsdomarna och SFDF har under månaden samlat in pengar till förmån för Mustaschkampen och forskningen kring prostatacancer.  Inför insamlingens uppstart så sattes målet på 25000 kronor, men med en förhoppning på att slå förra årets insamling på 27200 kronor. Detta klarade man av - och när insamlingen stängdes var 29215 kronor insamlat.

Ett viktigt ställningstagande

Joel Hansson, domaransvarig är stolt över domarnas insats under månaden.
-”Det är enormt roligt att se att vi slog dels förra årets insamling men även de mål som var satta. Att vi fick ihop 29215 kronor till den viktiga forskningen kring prostatacancer. Det är dessvärre något som finns påtagligt i de flestas omgivning och att ge ett bidrag för att hjälpa en medmänniska är verkligen ett viktigt ställningstagande."

SFDFs ordförande Marcus Christensen summerar insamlingen så här:
-"Riktigt kul att så många ställer upp för en så viktig sak och bidrar till forskningen mot en stor folksjukdom. Jag vill tacka alla som har varit med och bidragit!"

Tre domare delade med sig av sina mustascher

Under månaden har vi också kunna följt domarnas mustaschkamp, där tre domade delade med sig av sitt mustaschodlande. Här nedan ser du slutresultatet!

Axel Andrup, Luleå  Lennart Meandzija, Haninge Erik Larsson, Norrala

En check kommer att överlämnas till Prostatacancerförbundet i samband med en match under december månad. 

Svenska Ishockeyförbundet och Svenska Förbundsdomarföreningen vill än en gång tacka alla som har varit med och bidragit!

Skribent: John Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info