Hoppa till sidans innehåll

Inspirationsträff för ungdomsdomare arrangeras i Stockholm

25 APR 2017 09:48
Svenska ishockeyförbundet tillsammans med Stockholms Ishockeyförbund och Scandic arrangerar en inspirationsträff för tjejer och killar som är utbildade ungdomsdomare.
  • Uppdaterad: 25 APR 2017 09:50

REPRESENTATER FRÅN HERR- OCH DAMSERIERNA PÅ PLATS

Den 27 april spelar Tre kronor mot Ryssland på Hovet, och i anslutning till matchen så genomförs en inspirationsträff för ungdomsdomare i Stockholmsområdet. På träffen får deltagarna möjligheten att träffa elitdomare från både herr- och damserierna samt får en inblick i domarskapet och dess olika möjligheter. Alla deltagare bjuds på mat innan matchen samt biljett. 

Cirka 50 domare beräknas delta på träffen.

Joel Hansson, domaransvarig på Svenska Ishockeyförbundet säger:
-”Ungdomsdomare är vår absolut viktigaste målgrupp inom Svensk ishockey. De inte bara möjliggör vår fantastiska breddverksamhet, utan är även kärnan i vår framtida elitverksamhet. Att få uppmuntra, inspirera och ge tillbaks till alla killar och tjejer ute i våra föreningar känns som en självklarhet för att få ett långsiktigt engagemang”.

DOMARDRÖMMEN

Du har väl inte missat filmen Domardrömmen som Scandic tog fram tillsammans med Svenska Ishockeyförbundet och Stockholms Ishockeyförbund? I filmen får vi följa 15-årige Emil och hans dröm om att en dag få döma en OS-final.

Svenska Ishockeyförbundet och Stockholms Ishockeyförbund tackar Scandic som har möjliggjort denna träff. 

Skribent: John Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info