Hoppa till sidans innehåll

Se filmen "Domardrömmen" här!

13 FEB 2017 10:05
Tillsammans med Scandic och Stockholms Ishockeyförbund, är vi nu stolta över att presentera filmen Domardrömmen!
  • Uppdaterad: 13 FEB 2017 10:10

Svenska Ishockeyförbundet släpper nu tillsammans med Stockholms Ishockeyförbund och huvudsponsorn Scandic filmen Domardrömmen.

Scandic har haft ett nära samarbete med svensk idrott i över 25 år. En central del inom idrotten är domarna. Emil är femton år och drömmer om att döma OS-finalen i ishockey. Se filmen om Emil här och om du också drömmer om att vara en viktig del av svensk idrott finns också information om hur du kan bli domare.

Så många som möjligt, så länge som möjligt är ett begrepp som Riksidrottsförbundet använder i sitt strategiska arbete när man vill leda i svensk idrott in i framtiden. Självklart är detta begrepp även något som vi inom Svenska Ishockey står upp bakom och som vi hoppas ska vara en av våra grundstenar i det fantastiska distrikt- och föreningsarbete som pågår ute i vårt avlånga land.

Det är ibland lätt att se sig blind i sin vardag när vi pratar om aktiva idrottsutövare i våra föreningar och på olika nivåer, vi hamnar lätt i att se kategorin aktiva som bara spelare och tränare och glömmer lätt bort alla de andra möjligheterna som finns. Att vara så många som möjligt så länge som möjligt innefattar alla våra olika roller inom ishockeyn och som behövs för att i huvud taget vara möjlig oavsett nivå och som utvecklar våra medlemmar oavsett ålder eller erfarenhet. Att som förening arbeta aktivt med sin domarverksamhet och ge våra medlemmar en sådan utvecklande miljö inom ishockeyfamiljen för så många som möjligt så länge som möjligt. 

”Domardrömmen” är en film som Scandic tillsammans med Stockholms Ishockeyförbund och Svenska Ishockeyförbundet har tagit fram där vi får följa Emil Enhörning som dömer ungdomsishockey i Stockholm. Emils dröm är att en dag få döma en OS-final. I ”Domardrömmen” får vi följa med Emil under en ungdomsmatch i Stockholm, samt på kvällen då han får följa med bakom kulisserna med domarteamet i SHL-matchen mellan Djurgårdens IF – Luleå HF. ´

Scandic, Svenska Ishockeyförbundet och Stockholms Ishockeyförbund hoppas att med denna film inspirera fler att testa på att vara ishockeydomare, samt att inspirera föreningar att jobba mer aktivt med domarrekrytering inom ramen för sin verksamhet.

Du kan skicka in din intresseanmälan för att bli ishockeydomare via denna länk.
Besök Stockholms Ishockeyförbund här!
Besök Scandic Hotels här.

Skribent: John Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info