Hoppa till sidans innehåll

TV-Puckens gruppspel avgörs i helgen

05 SEP 2018 09:35
Östersund och Slite spelplatser när gruppspelet avgörs.
  • Uppdaterad: 05 SEP 2018 09:37

På fredag börjar TV-Puckens 60- årsfirande med två gruppspel i Östersund och Slite. Till gruppspelet är domare uttagna från alla fyra regioner tillsammans med två domare från Svenska Ishockeyförbundets Elitutvecklingsprogram. Samtliga 18 uttagna domare ingår i Svenska Ishockeyförbundets utvecklingsstege, i vilken TV-Pucken är en del. Programmet har årligen över 60 deltagande domare på alla nivåer.

-” Det känns verkligen oerhört spännande att vi påbörjar en av dem mest intressanta utvecklingsprogrammen för domare inom svensk ishockey igen. Med drivna och talangfulla domare som möter våra erfarna domarcoacher så vet vi att det kommer bli en mycket bra helg”, säger Svenska Ishockeyförbundets domaransvarige Joel Hansson.

 

Talangutvecklingsstegen fortsätter under september och oktober med läger för både herr- och damdomare, innan läger för regionsdomare tar över i november.

Från respektive gruppspel kommer två huvuddomare och fyra linjedomare att tas ut till finalspelet i Östergötland – som avgörs 1-4 november i Östergötland. I helgens kvalspel deltar Jämtland/Härjedalen, SIF-laget, Hälsingland, Medelpad, Dalarna och Västerbotten i Grupp A (Östersund). I grupp B (Slite), spelar Bohuslän, Gotland, Blekinge, Västmanland, Västergötland och Örebro. Du kan följa hela kvalspelet på den officiella hemsidan.

Skribent: John Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info