Hoppa till sidans innehåll

TV-Puckens finalspel avslutat

04 NOV 2019 12:36
I helgen genomfördes TV-Puckens slutspel för både pojkar och flickor för första gången - och Annica Flödén mottog Damernas Stora Märke för domare #1.
  • Skapad: 04 NOV 2019 12:36

En intensiv helg i Dalarna

I helgen genomfördes för första gången TV-Puckens slutspel för både flickor och pojkar i Leksand och Falun. För de 18 uttagna domarna var det en intensiv helg med både matcher och utbildning. Svenska Ishockeyförbundet vill passa på att gratulera de uttagna finaldomarna en extra gång - flickornas final dömdes av Ida Henriksson från Luleå, Julia Johansson från Rydaholm och Nina Refseth från Trondeheim. Pojkarnas final dömde av Jesper Karlsson från Örebro, Gustav Rutfors från Kiruna samt Sebastian Persson från Karlstad.


Julia Johansson, Ida Henriksson, Nina Refseth och Svenska Ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson. 

-"Det är fantasiskt roligt att vi för första gången kunde samla både våra mest talangfulla killar och tjejer under en helg. När både kvalitén på spelet och spelarna ökar så är det väldigt betryggande att se hur kvalitén på domarna följer samma utvecklingsbana vilket är ett gott betyg till det utvecklingsarbete som bedrivs i våra distrikt" säger Joel Hansson, domaransvarig på Svenska Ishockeyförbundet.


Jesper Karlsson, Gustav Rutfors, Svenska Ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson samt Sebastian Persson.

Annica Flödén mottog Damernas Stora Märke för domare #1

I samband med finalen mottog även Annica Flödén från Arvika Damernas Stora Märke för domare #1. Annica uppmärksammades i samband med flickornas finalmatch av Anders Larsson, Svenska Ishockeyförbundets ordförande, Lars Nilsson, ordförande i Värmlands Ishockeyförbund samt styrelseledamot i Svenska Ishockeyförbundet och Joel Hansson. Under sin karriär dömde Annica bland annat sex VM, två OS och åtta SM-finaler.

-"Att få hylla en verklig pionjär inom svensk damishockey så finns det få tillfällen att göra det på som under en final i TV-Pucken. Jag hoppas att våra yngre domare ser Annica som en förebild och inspiration i fortsättningen av deras domarkarriärer!" säger Joel.

Ett extra tack

Svenska Ishockeyförbundet vill rikta ett extra tack till alla lag, domare, domarcoachers, funktionärer, publik samt Dalarnas Ishockeyförbund med arrangörsföreningarna Leksands IF och Falu IF för ett fantastiskt väl genomfört arrangemang!

Skribent: John Alvemyr
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info