Reklam
    Hem / Hemmadomare med #hockeyhemma - Ta chansen att komma riktigt nära händelserna under Beijer Hockey Games!

Hemmadomare med #hockeyhemma - Ta chansen att komma riktigt nära händelserna under Beijer Hockey Games!

Titta på och analysera en match tillsammans med en elitdomare samtidigt som du får en unik inblick i en domares roll i en landskamp. Svenska ishockeyförbundet bjuder in dig som är utbildad domare till ett digitalt möte med andra domare och våra proffs i samband med Sveriges matcher under Beijer Hockey Games.

Vad innebär detta?

Jo, du som utbildade domare kan anmäla via länken nedan och under Beijer Hockey Games digitalt koppla upp dig tillsammans med andra domare från hela landet och tillsammans vara en del av dem matcher som genomförs. Under matchen kommer en elitdomare att medverka och du har under matchens gång samt i pauserna möjlighet att diskutera och lära av det som sker tillsammans. Efter matchen får vi ta del av domarnas och domarcoachens analys av det som hände och en möjlighet att ställa era frågor och funderingar.


Vad behövs?
Du kan anmäla dig om du har tillgång att via telefon och dator koppla upp dig samtidigt som du har Sveriges matcher på.


Kom ihåg, först till kvarn då vi har 100 platser till varje match. Anmälan är kostnadsfri.

13/2 – Sverige-Ryssland https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1481332 Under lördagens match medverkar IIHF och SHL-domaren Rikard Magnusson.

14/2 – Sverige – Finland https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1481334 Under söndagens match medverkar IIHF och HockeyAllsvenska-domaren Daniel Eriksson.

Rikard Magnusson Daniel Eriksson