Reklam
    Hem / Nyheter / Inga hederspriser delas ut säsongen 2019/2020

Inga hederspriser delas ut säsongen 2019/2020

Coronaviruset (covid-19) har verkligen ställt till det i samhället den här våren. Självklart har inte heller ishockeyn klarat sig utan biverkningar.

Ishockeyjournalisternas Kamratförening delar varje år ut inte mindre än n i o olika hederspriser, det äldsta, Årets Junior, har delats ut ända sedan säsongen 1961/1962.
På grund av Coronavirusets härjningar och ingrepp i samhället och eftersom inte säsongen 2019/2020 slutspelades har Hockeyjournalisternas styrelse beslutat att inte dela ut några priset efter den senaste säsongen.
– Det känns i nuläget riktigast med tanke på allt som inträffat, säger Hasse Andersson, ordförande för Ishockeyjournalisternas Kamratförening.
De hederspriser det handlar om är Årets Junior, Rinkens Riddare, Årets Coach, Årets Ledare, Honken Trophy, Salming Trophy, Årets Forward, Årets Spelare och Årets Pressvärd.

 

Bli medlem i Ishockeyjournalisternas Kamratförening
Den som vill bli medlem i Ishockeyjournalisternas Kamratförening sätter in medlemsavgifter 200 kronor på postgirokonto nummer: 24 35 20 – 4, ange Ishockeyjournalisternas Kamratförening som betalningsmottagare.