Reklam
Reklam
    Hem / Landslag / Oktober 2021 / SIF, Linköping HC och Vårdförbundet bjuder vårdpersonal på landskamp

SIF, Linköping HC och Vårdförbundet bjuder vårdpersonal på landskamp

Under pandemin har Sveriges vårdpersonal dragit ett tungt lass på sjukhusen över hela landet. Nu vill Svenska Ishockeyförbundet, Linköping HC och Vårdförbundet bjuda tillbaka.

Tre Kronor inleder säsongen i Linköping med landskamp mot Tjeckien. Matchen är en utbruten match i turneringen Karjala Tournament. Till landskampen vill Svenska Ishockeyförbundet, Linköping HC och Vårdförbundet bjuda tillbaka till vårdpersonalen.

- Matchen mellan Tre Kronor och Tjeckien blir vårt första publika landslagevenemang efter pandemin och därför känns det som en självklarhet att ta tillfället i akt att bjuda tillbaka till den fantastiska vårdpersonal som dagligen räddar liv på Sveriges sjukhus. Därför gör vi det här tillsammans med LHC och Vårdförbundet, säger Jesper Björck, Marknadsansvarig på Svenska Ishockeyförbundet.

- Att kunna erbjuda vårdens medarbetare, Vårdförbundets medlemmar en återhämtning på sin fritid i form av en idrottsupplevelse är förhoppningsvis en lyckad och uppskattad aktivitet! Vi är många som är trötta och slitna och behöver komma bort ifrån arbetsplatserna för att inhämta andra intryck och känna glädje och kraft. Tack LHC och Svenska Ishockeyförbundet för att ni tänker på oss i vården och ger oss detta erbjudande, säger Emma Klingvall, Ordförande i Vårdförbundet Östergötland.

- Personalen i vården har gjort en storartad insats över en längre tid, även innan pandemin startade. Vi tycker att det är en självklarhet att ge tillbaka till all vårdpersonal och är glada över att välkomna dem till Saab Arena den 10:e november, säger Niclas Björkman, Klubbdirektör på Linköping Hockey Club.

Sverige – Tjeckien spelas den 10 november i Saab Arena, Linköping. Tre Kronors trupp släpps den 2 november.

 

Biljettinformation:

För vårdpersonal finns biljetter att boka via Vårdförbundets hemsida.

Ordinarie biljettförsäljning hittar du här.