Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Svenska Ishockeyförbundets erbjuder utifrån förbundets och Tre Kronors verksamhet en portfölj av, i första hand branschexklusiva erbjudanden, riktade mot större företag inom Sverige. En målsättning är att erbjuda ett begränsat antal företag ett väl balanserat innehåll i form av rättigheter, vilka dessa företag skall nyttja i sin egen externa och interna kommunikation i syfte att skapa en stark association med Tre Kronor.

För det enskilda företaget, skall medverkan bidra till att företagets association med Tre Kronor stärks och därmed företagets image. Ishockeyförbundet kan i många fall bidra med konkreta förslag på aktiviteter såväl i samband med matcher som tiden dem emellan. Allt i syfte att företaget skall erhålla maximal kommersiell utkomst från samarbetet, såväl externt som internt i företaget.

Förbundet har skapat en sponsorstruktur som bygger på exklusiva samarbeten där varje samarbete skräddarsys med Svenska Ishockeyförbundets unika rättigheter utifrån önskemål från respektive företag. Sponsorstrukturen är uppbyggd av en förstakedja bestående av Svenska Spel som är Ishockeyns huvudsponsor och fyra huvudsponsorer; Beijer, CCM, Scandic och Skoda.

Tre Kronor Partners är en möjlighet för att förvärva rättigheter utifrån den nivå ett företag väljer att samarbeta där unika rättigheter erbjuds utifrån önskemål och anpassning av företaget och deras sätt att arbeta.

Alla samarbeten bygger på att öka värdet för svensk ishockey och därmed ytterligare stärka ishockeyns profil.

Uppdaterad: 21 NOV 2014 10:47 Skribent: Stefan Ladhe
Epost: This is a mailto link

Svensk Ishockeys Huvudsponsor

Svenska Spel

 

Genvägar

 CCM

 

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info