Hoppa till sidans innehåll

Tränare sökes av Narvik IK

27 APR 2016 10:16
Narvik Ishockeyklubb (Arctic Eagles )söker tränare till A-laget i norsk division 1.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:24

Narvik Ishockeyklubb (Arctic Eagles )söker tränare till A-laget i norsk division 1

Narvik Ishockeyklubb tillhör toppen av norsk division 1(näst högsta i Norge) och har som målsättning att nå kvalificering till GET-ligaen (högsta i Norge). Vi är stolta av våran hockeykultur i klubben som är bygd upp genom flera år.  Vårt motto är flest möjligt, längst möjligt och bäst möjligt. Arctic Eagles engagerar en hel stad och dens närområden. Vi önskar att underhålla och spela en modern ishockey. Nordkraft Arena – vår hemmaborg, är känd för att koka av entusiastiska supporters när vi spelar. Narvik är en fantastisk stad med omedelbar närhet till både stadsliv, natur, fjäll och hav.

Vi söker nu en tränare for A-laget i division 1. Du har erfarenhet  från tränarjobb i de högre divisioner (Sverige, Norge) och har också tränat junior- och ungdomslag.

Du är en pedagogisk ledare och ödmjuk person som lyssnar på andra och förstår nödvändigheten av att få med dig alla i spelargruppen i samma riktning. Du vill spela en modern hockey, har drivet och viljan att motivera, engagera och involvera. Du får dina spelare att genomföra din filosofi.

Det är helt naturligt för dig att följa en röd tråd i allt du gör. Det är viktigt att du kommunicerar gott med dom du har runt omkring dig. Även med tränare og ledare i ungdomssektionen. Det vill också vara naturligt att du regelbundet delar din filosofi med dom yngre i klubben. Det är där vi har framtiden.

Är du den tränaren vi söker? Skriv då några rader snarast till This is a mailto link med kopia till This is a mailto link och berätta om din filosofi, dina ambitioner och hur du ser för dig din tränarroll i Narvik Hockey.

Du kan också ringa Daglig leder Stig Solem på +47 920 234 89 eller Sportslig leder Henric Dahlström på +47 907 19 179.

Vi vill ha din ansökan senast 15 maj.

www.narvikhockey.no 

Skribent: Anders Feltenmark
Epost: This is a mailto link

Svensk Ishockeys Huvudsponsor

Svenska Spel

 

Genvägar

 CCM

 

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info