Hoppa till sidans innehåll

Anders Larsson och Jonas Bergqvist i Almedalen

06 JUL 2016 15:36
Svenska Ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson och styrelseledamoten Jonas Bergqvist befinner sig på Almedalsveckan på Gotland. De deltar i en rad olika seminarier och träffar och sitter i paneldiskussioner.
  • Uppdaterad: 06 JUL 2016 17:04

Idrottsfokuset har till en början legat på omregleringen av den svenska spelmarknaden och hur den påverkar idrotten ekonomiskt, men också hur man ska komma åt matchfixning som tyvärr förekommer och är ett problem för både spelbolagen och idrotten.

Idag onsdag är det Idrottens dag i Almedalen, under ledning av RF. Man pratar om Idrottens roll i samhället när det bl.a. gäller tillgänglighet, integrering och mångfald. Delar som svensk ishockey jobbar aktivt med och har gjort under flera år. Anders Larsson har under dagen suttit i paneldiskussion där han bla berättat om Svenska Ishockeyförbundets ställningstagande i att barn ska vara barn, att man slopar tabeller för barn under 13 år och heller inte har poängligor etc på cuper eller serier för samma ålderskategorier.  

Anders och Jonas tar del av och bidrar med innehåll i de frågor som rör idrotten och naturligtvis mest ishockeyn. Almedalsveckan är viktig på många sätt, inte minst i nätverkandet och att diskutera viktiga frågor med makthavare och samarbetspartners. 

Skribent: Stefan Ladhe
Epost: This is a mailto link

Svensk Ishockeys Huvudsponsor

Svenska Spel

 

Genvägar

CCM

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info