Hoppa till sidans innehåll

Svenska Ishockeyförbundet tecknar licensförsäkring med Gjensidige

25 JUN 2019 15:35
Svenska Ishockeyförbundets olycksfallsförsäkring, den så kallade licensförsäkringen, går enligt avtal ut den sista september 2019. Nu har en ny licensförsäkring tecknats med Gjensidige och innefattar drygt 70 000 licenserade spelare och domare.
  • Skapad: 25 JUN 2019 15:35

- Vi har haft ett fint samarbete med Svedea under ett antal år och vill passa på att tacka för ett gott samarbete. I och med det nya avtalet kommer vi utöver att få en bra samarbetspartner också sänka kostnaderna för föreningarna, säger Peter Langley, Administrativ chef hos Svenska Ishockeyförbundet.

- Detta är en viktig affär som stärker vår satsning inom idrotten och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi också förnyar och moderniserar licensolycksfallsförsäkringen genom att införa nya förebyggande element för att hjälpa spelarna att undvika skador. Vi bidrar även till forskning kring förebyggande av hjärnskador, säger Henrik Mellberg, Chef Partner, Gjensidige Sverige.

I arbetet med ny licensförsäkring utsåg förbundsstyrelsen en arbetsgrupp bestående av Tävlingschef Olof Östblom, Administrativ chef Peter Langley och styrelseledamot Göran Tidström. Arbetsgruppen har under våren gått ut med en förfrågan och fått in ett antal offerter som har utvärderats. Utifrån villkor och pris har styrelsen beslutat att Gjensidige from 1-oktober blir Svenska Ishockeyförbundets försäkringsgivare för licensförsäkringen.

Försäkringens villkor och kontaktuppgifter till Gjensidige kommer inom kort publiceras på Swehockey.se och i Hockeyboken.

Gjensidige Försäkring är ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag, noterat på Oslo Börs. I över 200 år har Gjensidige arbetat för att säkra kunders liv, hälsa och egendom. Gjensidige har cirka 3 800 medarbetare och erbjuder försäkring i Norge, Sverige, Danmark och Baltikum. Läs mer på www.gjensidige.se

Skribent: Emma Spennare
Epost: This is a mailto link

Svensk Ishockeys Huvudsponsor

Svenska Spel

 

Genvägar

 CCM

 

Postadress:
Svenska Ishockeyförbundet
Box 5204
121 16 Johanneshov

Besöksadress:
Tjurhornsgränd 6, 3 tr.
121 63 Johanneshov

Kontakt:
Tel: 084490400
Fax: 08910035
E-post: This is a mailto link

Se all info